Pirmadienis, 2024 m. balandžio 29 d.

Laidojimas – kaip šią svarbią dieną patirti kuo mažiau streso, pasirinkus tinkamą pagalbą

Tuštuma, širdgėla, vienatvė – šie jausmai aplankys, kuomet prarasite artimą ir pažįstamą žmogų. Tai metas, kai norisi sustoti, o kartais ir užstrigti, tačiau skaudžią netektį lydi pareiga pasirūpinti, kad paskutinio žmogaus kelionė būtų ori ir sklandi. Į ką turėtume atkreipti dėmesį kiekvienas, renkantis laidojimo paslaugas?

Svarbu pasidalyti naštą ir nekentėti vieniems, juk tokią dieną itin sunku

 

Netekties atveju už palaikus, laidotuves ir kitus rūpesčius bus atsakingi velionio artimieji. Natūralu, kad organizuojant laidotuves kyla painiavos. Ypač jei trūksta patirties šioje srityje. Kai skauda, ​​norisi pasikalbėti, pasidalinti iššūkiais, todėl organizuojant laidotuves emocinis draugų, artimųjų ir giminių palaikymas yra ypač svarbus. Ne paslaptis, kad ori žmogaus palyda sukels ne tik psichologinių, bet ir finansinių sunkumų. Šiuo atveju taip pat reikalinga kuo platesnė pagalba ir parama. Pasidalijus pinigų ir emocijų naštą atsisveikinimas su mirusiuoju tampa ramesnis. Norint be papildomo streso ir problemų palaidoti savo artimuosius, rinkitės Gedulas, tai patikimas ir praktiškas variantas.

 

Atlikite paiešką ir išsamiai išsiaiškinkite, kokių laidotuvių norite

 

Ruošiantis išvežti mirusįjį ir renkantis laidojimo biuro įmonę, svarbu atlikti kuo kruopštesnę paiešką ir iš anksto atsižvelgti į kai kuriuos skirtingus, bet itin svarbius veiksnius. Aptarkime juos:

 

  • Vieta – Lydinant mirusįjį labai svarbu komfortas ir bendravimas. Todėl ieškodami geriausio varianto, būtinai atsižvelkite į laidojimo biuro atstumą: taip greitai ir lengvai pasieksite laidojimo vietą.

 

  • Laidojimo būdas – kuo greičiau apsispręskite, kaip prižiūrėti palaikus ir koks būdas jums tinkamiausias – šarvai ar kremavimas. Atkreipkite dėmesį, kad ne visos įmonės teikia kremavimo paslaugas. Kartais kremavimo problemas reikia spręsti patiems.

 

  • Aptarnavimas – šiltas ir teisingas aptarnavimas šiandien yra būtinybė visose srityse. Natūralu, kad išgyvenusios šeimos turi bendrauti kuo profesionaliau, todėl renkantis laidojimo paslaugas prašome atkreipti dėmesį į tai, kaip įmonė bendrauja telefonu. Jei turite klausimų dėl bendravimo ar paslaugų profesionalumo, nesirinkite tokios įmonės.

 

  • Paslauga – nuspręskite, kiek ir kokios paslaugos norite. Daugelis laidojimo ir laidojimo įmonių siūlo įvairius paslaugų paketus. Pilnas paketas gali būti tikras išsigelbėjimas organizuojant laidotuves, ypač jei trūksta patirties šioje srityje. Pasirinkus šį variantą, visus ateities rūpesčius (mirusiųjų laidojimas, užkasimas, karstų kėlimas, duobių kasimas ir kt.) apsvarstys laidojimo paslaugų įmonė, todėl nereikės švaistyti ir nerimauti. Laidotuves organizuokite patys, jei tikrai to norite ir žinote, kaip tai padaryti.

 

  • Vieta – laidojimo namų vieta turi būti erdvi, patogi ir pilnai atitikti dalyvių poreikius. Pandemijos metu būstas, vėdinimas ir dezinfekcija yra svarbesni nei bet kada anksčiau. Pasirinkta laidojimo paslaugų įmonė galės patarti visais su vieta susijusiais niuansais.

 

Kai šeima netenka mylimo žmogaus, yra daug dalykų, kuriuos reikia tvarkyti ir tvarkyti atsakingai, pagarbiai ir profesionaliai. Paprastai pirmas žingsnis yra paprašyti laidojimo namų paslaugų sutvarkyti visus laidotuvių aspektus. Siūlomas naujas metodas laidojimo pramonei, kad galėtume teikti geresnes paslaugas, mažesnes sąnaudas, o svarbiausia – suteikti jums reikalingą informaciją, kuri labai pravers lydint aplinkinius. Laidojimo namų tikslas – sumažinti žmonių laidotuvių skausmą ir sielvartą, mažinant laidojimo rūpesčius. Žinome, kad dabar sunku apsispręsti, todėl jei turite klausimų ar neaiškumų, nedvejodami susisiekite su Gedulas. Tikimės padėti jums ir jūsų artimiesiems šiuo sunkiu metu.

Komentarai
Kiti straipsniai