Penktadienis, 2024 m. balandžio 26 d.

Ilgai sėdint, būtina turėti kokybišką čiužinį, antčiužinį

„Relax čiužiniai“ įmonei kokybė nėra tik madingas žodis. Tai yra didžiausias prioritetas, todėl jie itin atydžiai stebi kiekvieno čiužinio gamybą. Čiužiniai gaminami naujausiomis technologijomis, kurios pranoksta visus lūkesčius. Tokiu būdu sukuriamas žmonėms ir aplinkai draugiškas ir aukščiausio komforto lygio produktas. Kvalifikuotų ekspertų gaminami lietuviški čiužiniai nenuvils nė vieno vartotojo, nes juos galima pasirinkti pagal kiekvieno individualius poreikius. Labai džiaugiamės, kad vis daugiau vartotojų renkasi vietinę produkciją ir mano, kad lietuviška produkcija nenusileidžia tarptautinių gamintojų! Visus čiužinius ir antčiužinius rasite čia: relaxciuziniai.lt

Kas yra ortopediniai čiužiniai ir ką vertą apie juos žinoti?

 

„Relax čiužiniai“ siūlo savo klientams platų produktų asortimentą su puikiu kainos ir kokybės santykiu. „Relax“ gaminiai apima įvairių dydžių ir nestandartinių dydžių ortopedinius čiužinius su geriausia ergonomika, kurie gali būti puikiai pritaikyti jūsų kūnui. „Relax“ garantuoja, kad šie produktai yra tokie pat unikalūs kaip jūs!

 

Ortopediniai čiužiniai yra geras ir patikimas pasirinkimas, dėl to verta atkreipti į juos dėmesį ir žinoti čiužinių privalumus:

 

  • Tolygus svorio pasiskirstymas ortopediniai čiužiniai tolygiai paskirsto gulinčio kūno svorį. Tai reiškia, kad nebus spaudimo taškų, ypač kaklo, nugaros ir sėdmenų srityse.

 

  • Padeda išvengti skausmo – pabudę pamirškite kaklo, nugaros ir klubų skausmus! Dėl idealios svorio paskirstymo ir atramos ortopediniai čiužiniai užtikrina gerą stuburo padėtį, padeda sumažinti kūno spaudimą ir bet kokį skausmą. Šios unikalios savybės padės jums būti sveikiems pabudus!

 

  • Padeda sureguliuoti laikyseną, netaisyklingą kūną, stuburo padėtį, dabar tai kamuoja dauguma žmonių: vaikai, jaunimas, darbingo amžiaus žmonės, pagyvenę žmonės turi netaisyklingą laikyseną, dėl to jiems dažnai skauda nugarą. Jei ir jūs susiduriate su šiais sveikatos iššūkiais, kineziterapeuto rekomenduojamas ortopedinis čiužinys gali ne tik prisitaikyti prie unikalių kūno savybių, bet ir padėti ištaisyti minėtas problemas.
  • Geresnė kraujotaka – tokio tipo čiužinys nedarys spaudimo miegančiam kūnui, padės pagerinti kraujotaką ir netgi užtikrins geresnį kraujospūdį! Ortopediniai čiužiniai žymiai pagerina deguonies tiekimą visame kūne ir užtikrina puikią miego kokybę.

 

Lietuviškas „Relax Mattress“ – aukštos kokybės pasirinkimas, tinkantis bet kokio amžiaus žmonėms. Mes tiekiame čiužinius su kišeninėmis spyruoklinėmis sistemomis, dar vadinamomis „POCKET“ arba dvigubų spyruoklių sistemomis – „MULTIPOCKET“. „Relax“ rūpinasi Jūsų patogumu, fizine sveikata ir miego kokybe, todėl visada konsultuosime ir padėsime išsirinkti čiužinį, atitinkantį jūsų poreikius ir fizines savybes.

 

Antčiužiniai pagaminti Lietuvoje – sprendimas, kuriuo džiaugsitės ne vienerius metus

 

Kokybiškas poilsis yra sveikatos, nuotaikos ir darbingumo garantas, todėl miegojimo aplinką turėtume kurti ir puoselėti atsakingai. Svarbiausia miegamojo užduotis – pasirinkti čiužinį, bet ar to pakanka? Tačiau ekspertai rekomenduoja įsigyti papildomų čiužinių. Antčiužinis yra itin geras sprendimas, kadangi jis saugo čiužinį ir suteikia papildomo komforto. Antčiužiniai  yra plonesni ir lengvesni čiužiniai, dedami ant įprastų miegamojo čiužinių. Pagrindinė čiužinio poreikio priežastis yra suteikti papildomą komfortą kūnui ir apsaugoti čiužinį bei užtikrinti jo ilgaamžiškumą. „Relax“ siūlo įsigyti antčiužinius kurie sukurtų komfortą, užtikrintų čiužinio sanitarinę apsaugą ir pratęstume pagrindinio čiužinio tarnavimo laiką. Čiužiniai gaminami iš įvairaus storio medžiagų Lietuvoje. „Relax“ gamina nestandartinius čiužinius pagal individualius užsakymus.

 

Komentarai
Kiti straipsniai