Trečiadienis, 2024 m. gegužės 15 d.

Prieškambaris: kaip jį įrengti?

Prieškambaris – tai pirmoji namų erdvė, kurią išvysta svečiai įžengę į jūsų namus. Taip pat tai paskutinė erdvė, kurią palieka šeimininkai, ir pirmoji, kurią pamato grįžę po intensyvios darbo dienos. Todėl ją norisi įrengti kuo įmanoma gražiau. Tačiau kartu siekiama išlaikyti šios erdvės funkcionalumą. Tad kaip tai padaryti?

 

Prieškambario baldai

 

Kaip ir visuose kambariuose, taip ir prieškambaryje reikalingi baldai. Tačiau šios patalpos dydis jų kiekį sumažina. Todėl reikia gerai apgalvoti, kurie baldai jame būtų naudingiausi. Vieni iš tokių yra:

 

  • Įsitikinkite, kad jose būtų ne tik pakabos drabužiams, bet ir lentynos smulkesniems aksesuarams. Pavyzdžiui, vieta šalikams, kepurėms ir pirštinėms šaltuoju metų laiku. Tokiu atveju žinosite, kad visada juos ten lengvai surasite ir nereikės skubant ryte bėgioti lyg pamišusiems.

 

  • Batų dėžės. Rekomenduojama įsigyti kiek aukštesnes batų dėžes, kad jose tilptų kuo daugiau batų, o apsilankius daugiau svečių, nereikėtų batų laikyti ant grindų.

 

  • Iš pažiūros tai atrodo visai nereikalingas, tačiau jis atlieka kur kas svarbesnę funkciją nei atrodo. Šis baldas labai praverčia norint apsiauti batus – ypač vyresnio amžiaus žmonėms ar tiems, kurie turi tam tikrų sveikatos sutrikimų. Taip pat laukiant šeimos narių ant suoliuko galima patogiai prisėsti.

 

  • Drabužių Jos ypač naudingos esant žvarbiam orui. Šiuose balduose kabinami viršutiniai drabužiai, kurių nesinori laikyti kartu su spintoje esančiais švariais drabužiais.

 

Įsigiję visus šiuos baldus būsite užtikrinti, jog jie visi puikiai atliks savo funkcijas. Tai praktiškas pasirinkimas tiems, kurie nori palaikyti tvarką namuose.

 

Interjero stiliai

 

Prieškambaris neturi būti tik sandėliavimo erdvė. Įėjus į koridorių norisi, kad jis pasitiktų tiek svečius, tiek šeimininkus svetingai, kartu reprezentuodamas bendrą namų stilių. Todėl kiekvienas prieškambario baldas gali papildyti jūsų namų stilių, pavyzdžiui:

 

  • modernų;
  • skandinavišką;
  • šiuolaikinį;
  • vintažinį;
  • klasikinį;
  • eklektišką ar kt.

 

Pamirškite požiūrį, jog prieškambario baldai yra arba gražūs, arba funkcionalūs. Internete galima rasti įvairiausių gaminių, kurie tiks prie jūsų namų interjero.

 

Jei vis nerandate, ko ieškote arba norite palengvinti paieškas, siūlome sprendimą. Visus baldus prieškambariui, įvairiausių matmenų ir stilių, rasite čia: https://www.baldaipl.lt/baldai/prieskambaris.

Komentarai
Kiti straipsniai