Penktadienis, 2024 m. balandžio 26 d.

Automobilių supirkimas Klaipėdoje 2019: kokie sprendimai buvo teikiama pirmenybė?

Kaip žinia, automobilių supirkimas yra neatsiejamas nuo daugybės įvairių sprendimų: galima parduoti automobilius darbo dienomis ar savaitgaliais; pateikti duomenis apie norimą parduoti automobilį nuotoliniu būdu; dėl susitikimo galima susitarti telefonu ar rezervuoti laiką internetu, taip pat siūloma ir daugybė įvairių kitų galimybių. Tačiau, ar kada susimąstėte, kurios iš šių galimybių žmonėms patinka labiausiai? Kviečiame sužinoti, kaip atrodė automobilių supirkimas Klaipėdoje 2019 ir kokie sprendimai buvo dažniausiai pasirenkami.

Vis dažniausiai pateikiami duomenys apie automobilį nuotoliniu būdu

Dėmesį verta atkreipti į tai, kad nemaža dalis automobilius superkančių įmonių suteikia galimybę žmonėms pateikti duomenis nuotoliniu būdu bei sužinoti preliminarią kainą. Belieka tik pridurti, kad šia galimybe šiais metais buvo naudojamasi ypač noriai – ypač daug žmonių pateikė užklausas nuotoliniu būdu. Ir iš tiesų, šis pasirinkimas labai patogus – leidžia sutaupyti laiką bei sužinoti preliminarią sumą, kurią gautumėte pardavę savo automobilį, tiesiog neišeinant iš namų.

Sandoriai dažniausia įvykdomi darbo dienomis

Atsakymas į klausimą, kada dažniausiai vykdomi sandoriai, taip pat gali tapti dar viena detale, padėsiančia susidaryti bendrą vaizdą bei labiau suprasti, kokius spendimus mėgsta rinktis automobilius norintys parduoti žmonės. Pasirodo, didžioji dalis sandorių yra sudaromi būtent darbo dienomis.

Kaip pasirenkami automobilių supirkėjai?

Ne paslaptis, kad Klaipėdoje veikia tikrai ne viena automobilius superkanti įmonė, be to, netrūksta  ir tokių, kurios automobilius superka visoje šalyje. Taigi, nesunku pastebėti, kad automobilį norintis parduoti asmuo turi iš tiesų nemažą pasirinkimą. Tad, kaip nusprendžiama, kam parduoti automobilį? Paprastai pasitelkiamas ypač paprastas metodas: pasirenkami bent 5 – 6 supirkėjai ir automobilis parduodamas tam, kuris gali pasiūlyti didžiausią kainą.

Pasirenkamos draugų, pažįstamų ar kolegų rekomendacijos

Na, o pabaigai – trumpai apie dar vieną spendimą, kuris taip pat buvo (ir tebėra!) populiarus šiais metais. Pasirodo, nemaža dalis žmonių, ieškodami automobilių supirkėjų kontaktų, yra linkę klausti draugų patįstamų ar kolegų rekomendacijų.

Taigi, štai tokie sprendimai populiarūs šiais metais. Tikėtina, kad situacija panaši išliks ir kitąmet.

Automobilius superka: Supirktukas.lt

Komentarai
Kiti straipsniai