Pirmadienis, 2024 m. gegužės 13 d.

Gražiname namus: keturi nesudėtingi būdai papuošti sienas

Ar žiūrėdami į savo namų interjerą kartais susimąstote, kaip galėtumėte suteikti savo namų sienoms daugiau gyvybės ir charakterio? Sienos yra kaip tuščios drobės, laukiančios kūrėjo akies ir rankos. Kai kurie interjero sprendimai yra labai sudėtingi ir reikalauja daug laiko, investicijų arba įgūdžių (o kartais ir visų trijų), laimei yra keletas labai paprastų būdų, kurie akimirksniu transformuos bet kurį interjerą, bet neįtrauks Jūsų į sudėtingų ir brangių remontų pinkles.

Nuotraukos, kurios Jums neša džiaugsmą

Ar daug Jūsų namuose nuotraukų? Dauguma galimai guli albumuose ar skaitmeninėse laikmenose. Metas tai pakeisti! Tereikia paskirti vieną vakarą, galimai su vyno taure ir gera kompanija, nuotraukoms peržiūrėti, kad išrinktumėte keletą mylimiausių akimirkų, kurios be vargo gali virsti foto drobėmis ar paveikslais. Foto drobės į Jūsų namus atkeliaus jau parengtos kabinti, o ant foto popieriaus atspausdintas nuotraukas galėsite dar praturtinti gražiais rėmais. Tokie asmeniški ir žavingi paveikslai tikrai nepaliks abejingų ir suteiks Jūsų namams daugiau gyvybės ir individualumo.

Fototapetai – meno kūriniai tiesiai ant sienos

Fototapetai yra vienas iš labai madingų būdų papuošti savo namų sienas. Ši idėja leis jums sukurti asmenišką ir unikalų interjerą, kuris atspindės jūsų asmeninius pomėgius ir praturtins namų dizainą dideliu akcentu, kuriam vien jau dėl dydžio neprilygsta joks paveikslas. Dvejojate kur jų rasti? Užsuksite į https://www.dubingiai.lt/tapetai/fototapetai/ kur gamtos vaizdai, miesto peizažai ar abstraktus dizainas akimirksniu Jus pakerės, o uždarydami nuorodą greičiausiai jau žinosite, kokio fototapeto norite savo namų interjere.

Sienų lipdukai: laikinas dizaino pliūpsnis interjere

Sienų lipdukai yra puikus būdas suteikti sienoms laikiną dizaino pokytį. Čia nereikės nei meistrų nei ilgo remonto: lipdukus galite lengvai priklijuoti ir nuimti Jūs patys, pagal savo skonį, tuometinę nuotaiką ar netgi sezoną. Kai suprasite kaip lengva ir nuostabu drastiškai pakeisti interjerą be didelių pastangų, nedvejodami tai darysite vėl ir vėl. Tai puikus sprendimas jei būstą nuomojate ir kardinalūs pokyčiai kol kas negalimi arba jei kalba eina apie vaikų kambarį, kurio interjeras keičiasi taip pat dažnai, kaip ir mažojo gyventojo mėgstamiausi filmukai.

Lentynų sistema – funkcionalumo ir dizaino derinys

Lentynos yra ne tik naudingos laikyti knygas, interjero detales ar kitus daiktus, jos taip pat ir gali tapti dailaus interjero dizaino elementu. Tik pasirinkite atviras lentynas ir užpildykite jas įdomiais knygų ar dekoratyvinių daiktų deriniais ir stebėkite kaip kambarys įgauna daugiau žavesnio ir unikalumo. Šis interjero sprendimas ypač patogus tuo, kad nereikia sukti galvos kaip padengti lentynomis užstatytą sieną, be to lentynose lengvai sukursite vis kitokius dizainus, o pabodus, juos atnaujinsite tiesiog perdėliodami daiktus ir interjero puošmenas.

Komentarai
Kiti straipsniai