Ketvirtadienis, 2024 m. kovo 28 d.

Automobilių nuoma: malonu leistis į kelionę

Yra noras tapti mobiliais ir rinktis keliones patogiais automobiliais, kokių pavydėtų ir patys didžiausi automobilių entuziastai? Viskas, ko taip stipriai norisi – vos atsidūrus oro uoste, ramiai įsikurti komfortiškame automobilyje bei leistis į kelionę po dar nematytas vietas? Tokie norai gana greitai taps itin lengvai įgyvendinti, kai nusprendžiama pasirinkti automobilių nuoma užsiimančią kompaniją „Sixt“.

Automobilių nuoma – verta rinktis

Bet kuris šalies vietovė ims atrodyti nesunkiai pasiekiama, kai vairuojamas komfortiškas bei ekonomišku laikomas automobilis. Būtent tokius automobilius ir gali pasiūlyti įvardinta bendrovė. Minėtos įmonės vardą jau yra įvertinusios pasaulyje garsios bendrovės.

Kitiems konkurentams su pasiūlyta automobilių nuomos paslauga šios įmonės nebus įmanoma nunokti dar ne vienerius metus. Šios įmonės pasiūlyti automobiliai – tik patys naujiausi. Juos realu išsinuomoti kada tik yra noras, visiška užtenka internetu ar kitokiu būdu nurodyti pageidaujamas automobilio atsiėmimo vietas, įvardinti reikiamus duomenis, kad rezervacija netrukus būtų iki galo įgyvendinta.

Kokybiškos paslaugos

Visiškai kitaip nei kitur, šioje įmonėje atsiskaitoma tada, kai yra pasirašoma sutartis. Vadinasi, niekada nebus nesugaišinamas taip brangus laikas. Automobilių nuoma su šia bendrove taps patogiausiu būdu įveikti visus suplanuotus ir dar nesuplanuotus maršruto taškus, nepriklausomai nuo to, kiek tolimi jie atrodytų.

Gana dažnai didesnėms įmonėms, kurios būna įpratusios vertinti savo laiką, greičiausiai apsimoka nuomoti automobilius, kadangi tokiu būdu nebereikia sukti galvos dėl automobilio priežiūros, remonto, atnaujinimo ar daugybės sąskaitų.

Kitos paslaugos

Šios įmonės automobilių nuomos vietas nesunku rasti ir kitur: Rygoje, Jūrmaloje, Daugpilyje, Liepojoje, Ventspilyje, Taline, Tartu, Vilniuje, Kaune, Palangos bei Klaipėdos miestuose ar jau įvardintų miestų oro uostuose. Negana to, Rygoje, Jūrmaloje bet kuriuo metu galima pasinaudoti minėtos įmonės dviračių nuomos paslauga ar daugiau kaip dviejų šimtų dviračių asortimentu.

Jau kuris laikas, kai nebekyla abejonių, jog artimiausiu laiku įmonės klientams pasiūlytų paslaugų spektras bus linkęs tik plėstis. Tokie planai niekaip nebus iš piršto išlaužti. Minėtos įmonės atstovai periodiškai daro klientų apklausas bei atsižvelgia į jų poreikius.

Proveržio entuziastai

Automobilių nuoma čia turėtų tapti bene labiausiai atsiperkančiu pasirinkimu net patiems išrankiausiems verslininkams, be atvangos ieškantiems tik geriausių automobilių bei laiko sutaupymą reiškiančių pasiūlymų. Kiekvieną mėnesį įmonė „Sixt“ savo klientams pateiks tik vieną sąskaitą, kuomet kai kuriose kitose bendrovėse bus tvarkomasi su šiais reikalais visiškai kitaip.

Jau nebe pirmus metus Rygoje yra siūlomos galimybės leistis į keliones su išnuomotais motoroleriais „Vespa“. Dar nėra tiksliai aišku kuo įmonė gali nustebinti artimiausiu laiku, tik neabejotina, jog tai turėtų būti kažkas, kas bus itin garsiai bei plačiai aptarinėjama ar net kopijuojama ne tik Lietuvoje.

Komentarai
Kiti straipsniai