Penktadienis, 2024 m. kovo 29 d.

Kodėl verta dovanoti deimantus?

Deimantiniai papuošalai – tai tokios dovanos, kurios nedūžta, neišeina iš mados, nesensta ir visuomet be galo puošia. O metams bėgant deimantiniai papuošalai darosi tik brangesni, pavyzdžiui, žiedas su briliantu. Tai dirbinys, kuris brangus ne tik finansiškai, bet ir dvasiškai, todėl net jei dovanų gausite apyrankę, žiedą,

Išliekanti dovana

Iš tiesų, rasti tobulą dovaną – nėra lengva. Net ir kalbant apie deimantinius papuošalus. Atėjus į juvelyrinių prekių parduotuvę arba tiesiogiai pas juvelyrą, kyla begalė klausimų – kokį papuošalą dovanoti, koks turėtų būti jo dizainas ir t. t.

Vis dėlto, verta žinoti, kad įteikus deimantinę dovaną, niekada neprašausite pro šalį. Ir visai nesvarbu, ar deimantas spindės ar piršto, ar ant kaklo. Tai – labai apgalvota, brangi ir graži dovana. Visgi, jei apsispręsti sunku – štai keletas idėjų.

Pakabukai

Sakoma, kad pakabukai yra tokia dovana, kuri visuomet arti širdies, todėl jei tokią dovaną norite įteikti mylimai moteriai, pakabukas – puiki idėja. Tai itin asmeniška bei subtili staigmena, kuri nudžiugins kiekvieną.

Pakabukas su deimantu yra prabangus laimės talismanas, gero kelio palinkėjimas, blogių žvilgsnių užtvara. Žavingas papuošalas, nešiojamas ir ant, ir po drabužiais. Tinka mamai, dukrai, žmonai ir net vyrams!

Apyrankė

Tai visais laikais madingas ir universalus papuošalas. Apyrankės visuomet madingos, tačiau šiandien ypač jaučiamas šio papuošalo atgimimas. Brangiausiais akmenimis puoštas apyrankes moterys ir vyrai nešioja ne tik ant rankų, bet ir ant čiurnų. Deimantų kiekis apyrankėje, be jokios abejonės, priklauso nuo biudžeto, kurį norite išleisti. Aišku viena – deimantinė „Tennis“ apyrankė visada apsuka galvą! O ar žinojote, kad tai – populiariausia dovana, kurią įteikia vyrai savo moterims, pagimdžiusioms atžalą?

Auskarai

Subtili stiliaus detalė, kai renkate dovaną mamai, kitokia – jei dukrai ar brangiausiai moteriai. Toks papuošalas – visada elegantiškas, stilingas ir laikui nepavaldus. Be to, tinka prie bet kokios aprangos, todėl tai dovanos idėja, kuri neįpareigoja, o, priešingai, išlaisvina!

Žiedai

Tai – klasika. Kuo didesnis deimantas – tuo vertingesnis žiedas. Pastaruoju metu ypač madingi žiedai su plonomis deimantų juostelėmis. Jie kitaip vadinami „Eternity“ žiedais. Nuo senų laikų toks žiedas yra nuostabus būdas parodyti meilę, pagarbą, prisirišimą.

Rankų darbo žiedai moterims – bene populiariausias pasirinkimas, kuris įteikiamas Kalėdoms, gimtadieniui, žinoma, sužadėtuvių proga.

 

Kaip sako juvelyrai, jau seniai praėjo laikai, kai vieni kitiems dovanodavome įvairius niekniekius. Tvaraus pasaulio idėjos primena: neverta pirkti to, kas anksčiau ar vėliau atsidurs šiukšlių dėžėje. Taip pat nesielkite švaistūniškai – rinkitės dovanas pagal savo kišenę.

Komentarai
Kiti straipsniai