Penktadienis, 2024 m. balandžio 19 d.

Botulino injekcijos – nuostabiai odai. Pasakoja kosmetologė

Kiekviena, kuriu tik nori – gali turėti gražią odą. Šiuo metu tai lemia tikrai ne tik genetika. Džiugu, kad vis daugiau moterų bei vyrų investuoja į save, kadangi graži išvaizda dažniausiai suteikia daugiau pasitikėjimo savimi, galiausiai, šiuo metu galimybės yra labai plačios. Tereikia jomis pasinaudoti.

Viena tokių unikalių procedūrų, kuri gali padėti Jūsų odai atrodyti gražiau – botulino injekcijos. Vilniuje jos atliekamos daugelyje salonų, tad belieka rasti tą, kurio teikiamos paslaugos Jums labiausiai tinka.

Galiausiai, sužinoti kuo daugiau informacijos, kuri padės suprasti – ar jums reikalinga tokia injekcija. Apie jos galimybes – pasakoja kosmetologė Agnė.

Procedūra padeda atjaunėti

Pirmiausia botulino injekcijos tarnauja tada, kai norisi nuo savo veido numesti bent jau kelias dešimtis metų. Žinoma, yra daug metodų, tačiau šis dažniausiai vadinamas klasika. Taip pat vertinamas ir dėl to, kad efektas bus čia ir dabar.

„Daugelis mūsų pacienčių bei pacientų džiaugiasi, kad jau po vienos procedūromis efektas yra. Tai suteikia galimybę atrodyti puikiai čia ir dabar. Žinoma, reikia laiko, kol patinimas nuslūgs, tačiau dažniausiai iki paros“- pasakoja specialistė.

Svarbiausia yra tartis su tais, kurie siūlo paslaugas legaliai. Tai yra garantija, kad viskas bus taip, kaip reikia. Svarbiausia – kokybiškai bei ilgam laikui.

Svarbiausia – jokio skausmo

Mitas, kad injekcijos kelia kokį nors skausmą. Adatos, kurios yra naudojamos injekcijoms – tokios mažos, kad žmogus paprasčiausiai nespės sureaguoti, kai viskas bus atlikta. „Taip, kai kurie tikrai bijo adatų ir tai yra normalu. Tuomet mes siūlome užšaldyti tas vietas, kur bus daromas dūris. Tai pagalba ir nusiraminimas tuo pačiu“,- teigia specialistė. Galiausiai, patikimoje klinikoje viskas bus atlikta profesionaliai, tad galite būti ramus dėl pojūčių.

Nebus dirbtinumo

Kai kurie pergyvena, kad po injekcijų oda gali atrodyti tarsi sustingusi ir tuo pačiu veidas – nenatūralus. Nereikia tikėti šiuo metu. Geriausiai jį paneigti gali kitų žmonių patirtys ir tuo pačiu rezultatai, kurie dažniausiai yra viešai prieinami internete. Svarbiausia, kad dirbtinumo jokio nebus, tačiau rezultatas – ilgalaikis ir tuo pačiu atrodo natūralus.

Maksimalus odos drėkinimas

Galiausiai tai yra paslauga, kuri maksimaliai drėkina odą. O kuo daugiau drėgmės ji turės – tuo ji bus elastingesnė ir tuo pačiu sens lėčiau. Svarbiausia yra nuolatinis drėkinimas, o ne kartais. Tik tokiu atveju pasiektas efektas bus pats geriausias, toks, kokio reikia kiekvienam, ir kiekvienai.

Kiekvienas ir kiekviena, kurie nori atrodyti gražiai – šiuo metu turi tokią galimybę. Svarbiausia yra ją imti į savo rankas, žinoma, investuoti į save. Juk gera, kai galima atrodyti taip, kaip norite. Gera, kad šiuo metu siekis atjaunėti galimas vos vieno dūrio pagalba.

Daugiau apie botulino injekcijas skaitykite Clinicin svetainėje šioje nuorodoje.

 

Daugiau: veido serumai

Komentarai
Kiti straipsniai