Penktadienis, 2024 m. kovo 29 d.

Grandinės, kur jas naudoti ir kokie yra pagrindiniai tipai?

Prekyboje kiekvienas žmogus gali matyti daugybę produktų, kurie dažnai ir sudomina žmones, tačiau išgirdus žodį ar pamačius pavadinimą grandinės, galvoje atsiranda daug asociacijų, nes yra ne viena grandinių rūšis. Kadangi yra daug grandinių rūšių, jos atlieka ir skirtingas funkcijas, dėl to svarbu jas išsiaiškinti.

Konvejerinės grandinės ir jų tipai. Kur jas galima naudoti?

 

Konvejerio grandinė yra padalinta į FV, FVT, FVC, FVCT, FVR, M, MT, MC, MCT, MR, A tipą. Konvejerio grandinė skirta didelėms apkrovoms, dėl to gali atlaikyti didelį krūvį ir yra patikima. ŘETĚZY VAMBERK konvejerių grandinės naudojamos medienos apdirbimo, šiluminės energijos, atliekų perdirbimo pramonėje ir kt. Taip pat šios grandinės yra naudojamos konvejerio sistemose.

 

ŘETĚZY VAMBERK konvejerio grandinių pirštų įvorė yra sukietėjusi, o pirštų galai yra ovalūs, kad grandinė nesisuktų, tai rodo didelį profesionalumą dirbant su šiomis grandinėmis. Grandinės paviršiaus kietumas yra toks pat kaip ir vidinio kietėjimo, o siekiant pagerinti grandinės atsparumą nuovargiui, plokštė yra sukalibruota, dėl to darbas su grandinėmis yra patikimas ir atliekamas sklandžiai.

 

Inžinerinės Rexnord grandinės privalumai, kuriuos sutinkame: geresnis grandinės terminis apdorojimas ir techniškai aukšta plokštės skylių kokybė, W serijos grandinės įvorė suvirinta, pirštai sukietinti, Amerikos standartinės inžinerinės plokštės skylės yra ovalios, kad pirštai nesisuktų. Šios plokštės apdorojamos šratinio pūtimo mašinomis, kad sustiprintų metalinį paviršių.

Kur naudojamos pavarų grandinės? Kokie patobulinimai atlikti šioms grandinėms?

 

„Rexnord RexPro“ pavaros grandinė yra naujas efektyvumo lygis. Naujasis „RexPro“ standartas yra tolesnių „Rexnord“ tyrimų ir plėtros rezultatas, kuris užtikrina inovacijas ir itin gerą darbą. Ankstesnės pavarų grandinės patobulinimas, aukštos kokybės plieno pasirinkimas, optimizuoti gamybos metodai ir „RexPro“ tepalas daro pavarų grandinę efektyvesnę ir geresnę, dėl to šias grandines rekomenduojama išbandyti ir naudoti spartesniam darbui. Tepalas RexPro (lašinamas +50 ° C temperatūroje), o pavaros grandinės volas ir įvorė yra integruoti, taip pat sertifikatas NFC H2 gali dirbti patalpose.

 

Kur naudojamos dantytos grandinės ir kokie jų privalumai?

 

Grandinių pasirinkimas yra didelis, tačiau renkantis visuomet geriausia atsižvelgti į tai, kokius darbus grandinės gali padėti atlikti ir į grandinių funkcionalumą. Dantytos grandinės privalumai: ilgesnis grandinės tarnavimo laikas, itin platus pasirinkimas ir tikrai daug mažesnės išlaidos, jei pasirenkate tokias grandines. Taikymo sritys: medienos ir medienos apdirbimo pramonė, popieriaus pramonė, kasybos pramonė, plieno pramonė, maisto pramonė, žemės ūkis, kadangi taikymo sritis yra plati, galima naudoti tikrai ne vienoje sferoje. Šios grandinės naudojamos ir pasirenkamos dažniausiai dėl savo kainos ir patvarumo.

Ramsey dantytoji grandinė gali tyliai, efektyviai perduoti galią ir sumažinti vibraciją, kai greitis ir apkrova viršija kitų diržų ir grandinių pajėgumą

 

„Ramsey“ siūlo platų pjūklų triukšmo grandinių asortimentą, kad atitiktų skirtingus reikalavimus ir biudžetą. Beveik visos „Ramsey“ zigzago grandinės pagamintos naudojant dvigubo ritinėlio technologiją, kuri yra pažangi ir mėgiama daugelio klientų. Dantų formos nutildymo grandinė pasižymi padidėjusiu atsparumu, dideliu našumu ir dideliu efektyvumu, dėl to kiekvienas turėtų rinktis tokias efektyvias grandines, kurios paspartins darbą.

 

Jei jus domina kokybiškos grandinėsDukranos grupė“ turi didelį jų pasirinkimą. Čia rasite geras kainas ir aukščiausią kokybę, dėl to užsukite ir išsirinkite labiausiai patikusias grandines.

Komentarai
Kiti straipsniai