Šeštadienis, 2024 m. balandžio 20 d.

Ar seksas įmanomas tik poroje? Pasitelkus fantaziją galima ir kitaip (N-18)

Seksas yra neatsiejama kiekvieno sveiko vyro ir moters gyvenimo dalis. Tačiau juk ne visada savo seksualinėms aistroms patenkinti turime antrąją pusę. Medicinos atstovai tvirtina, kad ilgalaikis lytinių santykių neturėjimas kenkia vyrų potencijai ir moterų vaisingumui. Jau nekalbant apie psichologinį diskomfortą, kai ilgą laiką neišliejama susikaupusi seksualinė energija. 

 

Ypač tinka vienišiems

 

Yra kur kas malonesnių ir šiuolaikiškesnių būdų, suteikiančių ne tik daug didesnį lytinį pasitenkinimą, bet ir malonesnes emocijas. Naudodamiesi rankomis tikrai nepatirsite tokio malonumo, kokį gali suteikti meilės žaisliukas. Vienišiams, norintiems dar aštresnių ir natūralesnių pojūčių, verta pagalvoti apie sekso lėlę. Seksui skirta tikroviška lėlė gali būti tiek vyriškos, tiek moteriškos lyties. Tiesa, vyrams skirta pasiūla šiek tiek platesnė. Kalbant apie kokybę, verta žinoti, kad kokybiška tikra lėlė mažai kuo skiriasi nuo gyvos moters tiek išvaizda, tiek anatomija. Tad jei jau ketinate įsigyti sekso partnerę, rinkitės iš TPE pagamintą, o ne pripučiamą lėlę. Tokia lengvai lankstoma meilės lėlė leis įgyvendinti bet kokias seksualines fantazijas ir norus. Moterys taip pat nenuskriaustos. Joms skirtos vyriškos lėlės gali būti įvairios išvaizdos ir su skirtingo dydžio lytiniais organais.

 

Svarbu laikas ir nusiteikimas

 

Patiriantiems ejakuliacijos ar seksualinio susijaudinimo sunkumų rekomenduojama net ir mylintis su sekso lėle ar naudojantis masturbatoriumi, išbandyti afrodiziakus. Jų pasirinkimas tam skirtose parduotuvėse tikrai gausus. Sau tinkamiausią priemonę išsirinkite atsižvelgdami į savo poreikius. Jei norite ilgesnio lytinio akto, rinkitės ejakuliaciją atitolinančius kremus ar purškiklius. Na, o stipresniems pojūčiams patirti tiks kremai, stiprinantys erekciją. Specifiniai filmai ir nuotraukos yra viena seniausių ir vis dar populiariausių lytinio susijaudinimo ir sekso paįvairinimo priemonių. Nesvarbu ar seksu užsiimate su lėle, ar naudojate masturbatorių, bet kuriuo atveju filmuotos medžiagos vaizdai gali būti puikiu prieskoniu. Filmai padeda atsipalaiduoti, jei pasirinksite tam tinkamą laiką ir vietą. Nesileiskite į sekso malonumus, kai netrukus turi atvažiuoti svečiai, turite nedaug laiko ar kai prastai jaučiatės ir nesate nusiteikę malonumams. Visa tai  bus malonu tik tada, kai į jos teikiamą palaimą pasinersite iš noro, bet ne iš pareigos.

 

Gerina nuotaiką

 

Anot psichologų, net ir turintys pastovią lytinę partenrę vyrai kartais masturbuojasi, ir tame nėra nieko blogo. Tokiems vyrams kartais norisi tiesiog išlieti susikaupusią seksualinę energiją be įžanginių glamonių ir be atsakomybės suteikti kuo didesnį malonumą partnerei. Tai daro ir turintys antrąją pusęasmenys,  tie vyrai ir moterys, kuriems lytiniai santykiai su partnere ar partneriu yra per reti arba jie visapusiškai nepatenkina. Sugrįžkime prie vienišių. Kokią gi naudą jiems suteikia seksas su lėle? Pirmiausia, tai suteikia geresnę psichologinę savijautą. Lytinių santykių metu išskiriami hormonai gerina nuotaiką ir suteikia laimės jausmą. Lytiniai santykiai yra vienas iš būdų atsikratyti streso ir įtampos. Sekso metu žmogaus smegenys tarsi „pailsi”, pamirštant visas problemas ir rūpesčius. Žinoma, nereikia pamiršti ir sekso poveikio fizinei sveikatai. Reguliarūs lytiniai santykiai teigiamai veikia vaisingumą, vyrų potenciją, prostatos būklę, suaktyvina kraujotaką, palaiko normalų hormonų balansą. Na, o galiausiai, ne pats svarbiausias, bet naudingas lytinių santykių poveikis  – kalorijų išeikvojimas ir grakštesnės kūno linijos.

 

Galima – ne poroje

 

Dažnai vyrams ir moterims kyla klausimas, koks gi lytinių santykių dažnis yra normalus. Tiksliai nustatytų tokių duomenų nėra, o seksologai teigia, kad žmogus turi patirti seksualinį pasitenkinimą tiek kartų per savaitę ar mėnesį, kad jaustųsi pakankamai seksualiai išsikrovę. Na, o pasak statistinių duomenų, iki 30 metų amžiaus vyrai per savaitę vidutiniškai mylisi 3 ir daugiau kartų, nuo 30 iki 60 metų amžiaus – 2 arba 3 kartus, o vyresni nei 60 metų amžiaus – kartą per 9 ar 10 dienų. Lytinių santykių poreikis priklauso ne tik nuo amžiaus, sveikatos būklės, bet ir nuo įgimto temperamento, gyvenimo aplinkybių ir asmeninių savybių. Tad visiems, ieškantiems atsakymo į klausimą, ar seksas svarbus gyvenant ne poroje, galima vienareikšmiškai atsakyti – taip. Lytinių santykių poreikis nepriklauso nuo to, ar žmogus turi partnerį ar ne. Visiems reikia atsipalaidavimo akimirkų, streso atsikratymo ir laimės hormono. Tad vienišiems žmonėms nėra ko drovėtis. Tuo labiau, kai savęs patenkinimui skirtų priemonių sekso prekių parduotuvės siūlo pakankamai daug, jų rasite visiems skoniams ir fantazijai.

 

Užs. Str.

Šį straipsnį skaitantys asmenys patvirtina, jog turi 18 metų ir prisiima visą teisinę atsakomybę.

Komentarai
Kiti straipsniai