Penktadienis, 2024 m. kovo 29 d.

NERIJA „O, kaip bėga metai“

Išgirdę ansamblio pavadinimą  „ NERIJA“ – daugelis suklūsta: o koks gi šiandien legendinis „ Nerijos“ ansamblis?

Ogi toks kaip ir anuomet! Tie patys muzikantai, tos pačios dainos! Gal tik ta buvusių dainininkų tunta išsiblaškė kas sau… O muzikantai ir toliau pasikinkę legendinės „Nerijos“ dainų vežimą, traukia savo giesmę ir toliau…

Ne kartą susėdę su kolektyvu svarstėme – kur gi „Nerijos“ pasisekimo priežastis. Sakytume – puikus, profesionalus atlikimas… bet juk dauguma Lietuvos atlikėjų profesionalūs. Puikus betarpiškas bendravimas su publika…bet juk ir tai moka daugelis.

Tik štai vieno gali pavydėti visi atlikėjai – REPERTUARO! Jau nuo “Nerijos” egzistavimo pradžios būdavo labai kruopščiai ir atsakingai apgalvojamas repertuaras. Todėl ir šiandien  – kuri daina beskambėtų – ji yra žinoma ir mylima. Pabrėžiame – kiekviena daina! Todėl galime drąsiai teigti: „Nerija“ yra vienintelis ansamblis Lietuvoje, kurio repertuare vien linksmos dainos. Todėl žiūrovai neturi kitos išeities koncertų metu, kaip tik šokti arba, mažų mažiausiai, kartu dainuoti.

Mieli puikių dainų, arba tiesiog „Nerijos“ gerbėjai, nepraleiskite progos  balandžio 24 d. 18 val. Rietavo kultūros centre praleisti puikaus vakaro.

Komentarai
Kiti straipsniai