Pirmadienis, 2024 m. gegužės 13 d.

Papildai sąnariams – kokie yra yra?

Jeigu esate vyresnio amžiaus žmogus, tikriausiai esate bent kartą susidūręs su sąnarių, raiščių skausmu, kuris trukdo judėti. Vyrams ir moterims, kurie sportuoja intensyviai šis sveikatos sutrikimas taip pat turėtų būti pažįstamas.

Jeigu ši problema trukdo judėti, atėjo laikas ją spręsti, pasinaudojant Sportuojantys.lt papildus sportui. Jie pasižymi gera kaina, atsiliepimais, kurie dažniausiai yra teigiami, vadinasi produktų nauda yra reali.

Nuoroda į puslapį: https://sportuojantys.lt/papildai-sanariams/

Čia rasite tokių veiksmingų preparatai kaip gliukozaminas, kolagenas ir kiti geriausi produktai tabletėmis, milteliais ar skysti.

Yra keletas maisto papildų sportui, kurie gali padėti gerinti sąnarių sveikatą:

  • Glukozamino ir chondroitino sulfato kompleksas – tai yra papildas, kuris dažnai naudojamas kaip sąnarių skausmo ir sustingimo gydymo priemonė. Glukozaminas yra natūraliai randamas sąnariuose ir yra svarbus kremzlės formavimui, o chondroitino sulfatas padeda palaikyti sąnarių kremzlę.
  • Omega-3 riebalų rūgštys – tai yra riebalų rūgštys, kurios padeda mažinti uždegimą, kuris dažnai yra susijęs su sąnarių skausmu. Jos yra randamos žuvyse, riešutuose ir sėklų aliejuose.
  • MSM (metil sulfonil metanas) – tai yra natūrali medžiaga, kuri gali padėti sumažinti sąnarių skausmą ir sustingimą. Tai yra natūrali medžiaga, kuri yra randama maisto produktuose, tačiau dažniausiai naudojama kaip papildas.
  • Vitaminas D – šis vitaminas padeda palaikyti kaulų ir sąnarių sveikatą. Vitaminas D taip pat gali padėti sumažinti uždegimą ir skausmą sąnariuose.
  • Kolagenas sąnariams – šie maisto papildai skirti papildyti šios medžiagos atsargas organizme. Turbūt esate girdėję, kad kolageno atsargos organizme palaipsniui mažėja jau nuo 25 metų amžiaus. Dėl šios priežasties oda pasidaro nebe tokia stangri ir elastinga kaip anksčiau, sumažėja sąnarių bei kremzlių „sutepimas“ ir paslankumas, tad kyla didelė rizika patirti skausmus. Dėl patiriamų skausmų atsiranda diskomfortas judėti ir sportuoti, todėl mažėja mobilumas. Tad svarbu gauti tinkamą kolageno kiekį su maisto papildai sportui, kurių rasite čia.

Taigi, kai jau išsiaiškinote kokie yra geriausi maisto papildai sąnariams, laikas juos išbandyti ir įsitikinti patiems, ar tie atsiliepimai yra tikri. Jeigu taip, šių produktų nauda bus akivaizdi. Išbandykite tokius prekės ženklus kaip „Nutrend“, „Himalya“, „Now Foods“ ir nenusivilsite. Tuo tarpu kolageno nauda yra ne tik judėjime, bet ir grožyje, todėl itin aktualu šiuos papildus išbandyti moterims.

Sportuojantys – kartu tobulėjantys.

Komentarai
Kiti straipsniai