Trečiadienis, 2024 m. balandžio 24 d.

Ką svarbu įvertinti perkant konservus šunims?

Šuns šėrimas konservais kartais yra kur kas palankesnis nei sausu maistu. Toks pasirinkimas puikiai pasiteisina tada, kai reikia geriau virškinamo maisto, kai šuo laka nepakankamai vandens, ar yra netekęs dantų. Šlapio maisto šunims pasirinkimas šiandien tikrai nėra siauras, todėl naudinga išsiaiškinti, į kokius kriterijus vertėtų atkreipti dėmesį.

Analizuokite pašaro sudėtį

Visada svarbu atsižvelgti į tai, ar konservuose yra pakankamas kiekis mėsos. Tą išsiaiškinti tikrai nėra sunku: jei konservuoto pašaro pagrindą sudaro mėsa, ši sudedamoji dalis ingredientų sąraše bus paminėta pirmiausia.

Pasirinkite baltymų šaltinį

Konservuotame maiste esantys gyvūninės kilmės baltymai gali būti labai įvairūs: siūloma rinktis konservus su vištiena, jautiena, triušiena, antiena, kalakutiena, ir t.t. Renkantis tinkamiausius konservus vertėtų atsižvelgti į tai, ar augintinis nėra alergiškas, ir ar tam tikros rūšies baltymus puikiai toleruoja.

Specifiniai augintinio poreikiai

Visada svarbu atsižvelgti į individualius augintinio poreikius. Šiandien prekyboje siūlomi labai įvairūs pašarai, kurie atitinka tam tikrus specifinius poreikius: pavyzdžiui, siūlomas pašaras alergiškiems, nutukusiems šunims, taip pat ir sergantiems diabetu, kenčiantiems nuo inkstų veiklos sutrikimų, ir t.t.

Pašaro kaina

Konservuotą maistą  iš Evet.lt parduotuvės galėsite įsigyti tikrai palankia kaina. Jei esate numatę, kokią pinigų sumą galite skirti tokio pašaro įsigijimui, galėsite nustatyti tam tikrą kainų intervalą, ir tai padės gerokai greičiau atrasti palankiausius pasirinkimus.

Komentarai
Kiti straipsniai