Antradienis, 2024 m. balandžio 30 d.

„Sod­ra“ per­si­kraus­tys į Už­im­tu­mo tar­ny­bos pa­sta­tą

Pas­ta­ruo­ju me­tu mies­te vis pa­si­girs­ta kal­bų, jog „Sod­ros“ klien­tų ap­tar­na­vi­mo sky­riaus Plun­gės pri­ima­ma­sis, esan­tis Pa­prū­džio g. 20, ne­tru­kus iš ten iš­si­kraus­tys į A. Ju­cio g. 9 esan­čią Už­im­tu­mo tar­ny­bą, kur yra lais­vų pa­tal­pų. Gy­ven­to­jai šne­ka, jog „Sod­ros“ pa­sta­tą ža­da nu­pirk­ti „Vi­čiū­nai“ ir ten ap­gy­ven­din­ti fab­ri­ke dir­ban­čius už­sie­nie­čius. Pa­si­ro­do, da­lis tie­sos šio­se kal­bo­se yra.

Pa­pra­šy­tas pa­ko­men­tuo­ti si­tu­a­ci­ją dėl „Sod­ros“ pa­sta­to Plun­gė­je, Vals­ty­bi­nio so­cia­li­nio drau­di­mo fon­do val­dy­bos Ko­mu­ni­ka­ci­jos sky­riaus ve­dė­jas Sau­lius Jur­ma­lis pa­tvir­ti­no, jog mū­sų mies­te esan­čio „Sod­ros“ po­sky­rio da­bar­ti­nė­je vie­to­je po dvie­jų ar tri­jų mė­ne­sių ne­be­bus.
„Pla­nuo­ja­ma, kad „Sod­ros“ po­sky­ris Plun­gė­je per­si­kels į Už­im­tu­mo tar­ny­bos pa­sta­tą ki­tų me­tų pra­džio­je. Šiuo me­tu nau­do­ja­mas pa­sta­tas bus per­duo­tas Tur­to ban­kui, ku­rio už­duo­tis – už­tik­rin­ti efek­ty­ves­nį vals­ty­bės val­do­mo tur­to pa­nau­do­ji­mą“, – sa­kė S. Jur­ma­lis.
Pa­na­šu, jog vė­liau Tur­to ban­kas skelbs auk­cio­ną ir mi­nė­tą pa­sta­tą par­duos, o nu­pirks tas, kas pa­siū­lys di­des­nę su­mą.
Ko­mu­ni­ka­ci­jos sky­riaus ve­dė­jas sa­kė, jog taip bus efek­ty­viau nau­do­ja­mas vals­ty­bės tur­tas. O „Sod­ros“ dar­buo­to­jai įsi­kurs mo­der­nio­se pa­tal­po­se, kur bus geresnės są­ly­gos ap­tar­nau­ti „Sod­ros“ klien­tus.
„Be to, kaip ro­do pa­tir­tis ki­tuo­se mies­tuo­se, žmo­nėms pa­to­giau, kai ke­lios vals­ty­bės ins­ti­tu­ci­jos pa­slau­gas tei­kia vie­no­je vie­to­je“, – pri­dū­rė S. Jur­ma­lis, tu­rė­da­mas gal­vo­je tai, jog at­ėjęs į Už­im­tu­mo tar­ny­bą, klien­tas ga­lės su­si­tvar­ky­ti rei­ka­lus ir „Sod­ro­je“.
Pa­sak Ko­mu­ni­ka­ci­jos sky­riaus ve­dė­jo, „Sod­ra“ į ki­tas pa­tal­pas at­ei­nan­čiais me­tais kel­sis ne tik Plun­gė­je, bet ir Drus­ki­nin­kuo­se bei Ša­kiuo­se. Sie­kiant efek­ty­viau teik­ti vie­šą­sias pa­slau­gas, jau anks­čiau toks žings­nis ženg­tas Jo­niš­ky­je, Pa­sva­ly­je, Pa­lan­go­je ir ki­tuo­se mies­tuo­se.

Li­na MOTUŽIENĖ

Nuotraukoje: Jau kitąmet po šio pastato stogu bus ne tik Užimtumo tarnyba, bet ir „Sodra“.

Komentarai
Kiti straipsniai