Penktadienis, 2024 m. kovo 29 d.

Kaip sutaupyti nuomojantis automobilį?

Šiaip nebrangioje kelionėje niekas taip nesustabdo, kaip brangus nuomojamas automobilis. Galbūt atlikote savo tyrimus ieškodami pigių skrydžių ir nakvynės, tačiau išsinuomoję automobilį, nesunkiai galite pabranginti savo kelionę. Laimei, yra daugybė strategijų, kurias taupūs keliautojai gali naudoti norėdami gauti geriausią automobilio nuomos kainą. Galbūt net jau turite įrankių, apie kuriuos nežinote. Norint išsinuomoti pigų automobilį, gali prireikti šiek tiek planavimo ir tyrimų, tačiau pastangos bus vertos sutaupyti.

Kaip sutaupyti pinigų automobilių nuomai?

Yra daugybė veiksnių, lemiančių nuomojamo automobilio kainą – nuo ​​užsakymo momento iki to, ką užsisakote, iki su kuo pasikalbate automobilių nuomos biure. Taip pat yra keletas būdų, kaip sutaupyti pinigų nuomojant automobilį. Čia yra keletas strategijų, padėsiančių kiekvieną kartą išsinuomoti gauti geriausią įmanomą pasiūlymą.

Ekonominė transporto priemonė bus geriausias pasirinkimas norint gauti pigiausią pasiūlymą. Tai gali būti netinkama galimybė, jei atsivežate savo didelę šeimą ir visą jų bagažą, tačiau, kai įmanoma, išsinuomokite mažiausią automobilį aikštelėje, nors miesto visureigiai jums gali atrodyti patrauklesni.

Laikykitės tik vieno vairuotojo. Dauguma automobilių nuomos kompanijų taiko papildomą dienos mokestį už papildomus įgaliotus vairuotojus, ir tai gali būti gana brangi.

Praleiskite papildomą pardavimą ir priedus. Automobilių nuomos agentai dažnai dirba komisiniais mokesčiais ir bandys įtikinti jus atnaujinti transporto priemonę arba įsigyti priedų, tokių kaip nuomos draudimas ir pagalba kelyje. Tikėtina, kad jūsų turimas automobilio draudimo polisas padengs jus, o daugelis kredito kortelių taip pat suteikia papildomą draudimą, todėl iš anksto pasidomėkite.

Automobilių nuomos agentūros gali imti didžiulius mokesčius, jei grąžinate automobilį tuščiu baku. Pripildykite baką patys prieš grąžindami automobilį, tačiau venkite degalinių netoli oro uosto ar poilsio stotelėse, nes jose už degalus imamas didesnis mokestis. Taip pat neleiskite automobilių nuomos įmonei imti kelių mokesčių iš jūsų kortelės. Galite įstrigti dėl paslėptų mokesčių, kurie gali padidinti bendrą nuomos kainą. Mokėkite grynaisiais, už mokėjimą su kortelėmis gali būti imamas papildomas mokestis. Dėl papildomų mokesčių visada įdėmiai klauskite nuomos vadybininko.

Komentarai
Kiti straipsniai