Šeštadienis, 2024 m. balandžio 20 d.

Renkatės limfodrenažinį aparatą? Štai, į ką turėtumėte atsižvelgti!

Limfodrenažiniai aparatai pelno daug naudotojų simpatijų. Ypač tų, kurie nori dailinti kūno linijas bei efektyviai kovoti su celiulitu. Taip pat tų, kuriuos vargina sunkumas kojose, kojų nuovargis, skausmas ar kitoks diskomfortas. Limfodrenažinių aparatų privalumais mėgaujasi ir norintys pagerinti savo raumenų bei sąnarių būklę. Geras sprendimas tokį aparatą turėti namuose – jo nauda galite mėgautis tada, kada patogu Jums. Jei svarstote apie tokio prietaiso įsigijimą, siūlome atsižvelgti į kelis aspektus.

 

Programos

Rinkdamiesi limfodrenažinio masažo aparatą netruksite pastebėti, kad jie skiriasi programų skaičiumi ir masažų pobūdžiu. Tad svarbu įvertinti savo poreikius šiame kontekste, kad prietaisas maksimaliai pateisintų lūkesčius.

 

Kaina

Presoterapijos (limfodrenažinio masažo) aparatų kainos varijuoja labai plačiame diapazone, todėl įvertinkite, kokią sumą galite skirti naujam pirkiniui. Jei prietaisą pirksite iš patikimo pardavėjo, tai turėtumėte žinoti, jog kaina daugiau bus susijusi su funkcionalumu, tačiau ne su kokybe, t. y. pigesnis aparatas tikrai nebus prastesnis kokybės prasme, kadangi atsakingi pardavėjai siūlo tik aukštos kokybės produkciją. Jei ieškote būtent tokios, geras sprendimas – patogiai ir saugiai pirkti internetu iš Biomed.lt.

 

Svoris

Prietaiso svoris svarbus tokiu atveju, jei jis bus naudojamas ne vienoje vietoje. Galbūt norėsite pasiimti išvažiuodami ilgesnių atostogų ar savaitgaliui į sodybą, galbūt iškils poreikis paskolinti mamai, draugei ar pan. Tad jei aparatas bus transportuojamas, į svorį bei gabaritus tikslinga atsižvelgti.

 

Komplektacija

Rinkdamiesi būtinai įvertinkite ir tai, kokia yra komplektacija – rinkitės atitinkančią Jūsų poreikius. Puikus variantas būtų presoterapijos aparatas su dviem movomis kojoms, su mova rankai bei pilvo ir juosmens sričiai. Tačiau jei Jums aktualus, pavyzdžiui, tik kojų limfodrenažas, tuomet nebūtina investuoti į didesnės komplektacijos aparatą.

 

Masažo laikas

Kiekvienas limfodrenažinio masažo aparatas skiriasi vieno seanso masažo laiku. Jis gali būti 20 minučių, iki pusvalandžio ar ilgesnis. Šiame kontekste svarbu įvertinti asmeninius poreikius: ar Jums patinka trumpesnis masažas ar norite mėgautis ilgesniu. Kojų nuovargiui, sunkumui pašalinti paprastai užtenka 20 minučių masažo.

Komentarai
Kiti straipsniai