Antradienis, 2024 m. balandžio 30 d.

Plun­gė­je nu­žu­dy­tas pa­gy­ve­nęs vy­ras, įta­ria­ma­sis – anū­kas

Šeš­ta­die­nio, lap­kri­čio 10-osios ry­tą, po­li­ci­ja bu­vo iš­kvies­ta į M. K. Čiur­lio­nio gat­vę – pa­rei­gū­nams pra­neš­ta, jog na­muo­se ras­tas ne­gy­vas vy­riš­kis. Kaip pa­aiš­kė­jo, pen­si­nio am­žiaus žmo­gus bu­vo už­muš­tas.

Apie įvy­kį po­li­ci­ja bu­vo in­for­muo­ta lap­kri­čio 10-osios ry­tą, prieš pat pu­sę de­vy­nių.
Pra­neš­ta, jog sa­vo na­muo­se, M.K. Čiur­lio­nio gat­vė­je, ap­tik­tas 1943 m. gi­mu­sio vy­ro kū­nas.
Įvy­kio vie­to­je la­vo­ną ap­žiū­rė­jęs teis­mo me­di­ci­nos eks­per­tas kon­sta­ta­vo, jog vy­rui bu­vo su­duo­ti ne ma­žiau kaip 3 smū­giai į gal­vos sri­tį, nuo ku­rių pas­ta­ra­sis mi­rė.
La­bai grei­tai, jau tos pa­čios die­nos ry­tą, apie 10.40 val., Plun­gės mies­te, Tel­šių gat­vė­je, pa­rei­gū­nai  su­lai­kė įta­ria­mą­jį vy­rą (gim. 1989 m.), gy­ve­nan­tį ten pat, kur ras­tas kū­nas. Jam nu­sta­ty­tas 1,06 prom. gir­tu­mas. Pra­dė­tas ty­ri­mas dėl nu­žu­dy­mo.
Kaip sa­kė Plun­gės ra­jo­no po­li­ci­jos Veik­los sky­riaus vir­ši­nin­kė Lo­re­ta Ta­ma­liū­nai­tė, įta­ria­ma­sis yra nu­žu­dy­to­jo anū­kas.
Kiek ži­no­ma, pa­gy­ve­nęs šei­mi­nin­kas jau ke­lis kar­tus skun­dė­si po­li­ci­jai, kad anū­kas yra mė­gė­jas ką nors nu­gvelb­ti. Pas­ku­ti­nį kar­tą žmo­gus į po­li­ci­ją krei­pė­si penk­ta­die­nį, pra­ne­šė, jog anū­kas pa­si­sa­vi­no ko­kį tai įran­kį.
Šeš­ta­die­nio ry­tą vy­ras už­li­po pas anū­ką į an­trą aukš­tą pa­si­kal­bė­ti. Grei­čiau­siai pa­sa­kė, jog iš­va­rys, su­si­ba­rė ir anū­kas įsi­uto. Ne­su­lau­ku­si grįž­tan­čio sa­vo vy­ro, su­ne­ri­mu­si šei­mi­nin­ko žmo­na nu­ė­jo į anū­ko kam­ba­rį jo ieš­ko­ti. Ten vy­ras jau gu­lė­jo ne­gy­vas.

Li­na MOTUŽIENĖ

Komentarai
Kiti straipsniai