Ketvirtadienis, 2024 m. kovo 28 d.

4 dalykai, į ką atkreipti dėmesį prieš įsigyjant minkštą kampą

Vienas iš patogiausių ir stilingiausiai atrodančių baldų namuose yra minkštas kampas. Ant jo gali susėsti daugiau žmonių nei ant paprastos sofos ir džiaugtis vieni kitų kompanija. Šio baldo variantų yra ne vienas: pradedant nuo L formos iki U formos kampų su norimu audiniu. Tačiau į ką reikėtų atkreipti dėmesį besirenkant jūsų namams tinkantį minkštą kampą? Pateikiame 4 patarimus.

 

1. Įvertinkite savo kambario dydį

 

Pirmas žingsnis, kurį turėtumėte atidžiai apgalvoti tai kampo dydis. Jei ketinate jį statyti svetainėje, įvertinkite ne tik pačio kambario matmenis, bet ir ten jau esančių baldų užimamą vietą. Jei sofą statysite kampe, pradėkite matuoti patalpos ilgį palei abi sienas. Siūloma nepamiršti palikti vietos, jei šone sugalvotumėte pastatyti staliukus, taip pat rozetėms ar šviestuvams iš abiejų pusių. Svarbu išmatuoti erdvę, atsižvelgdami į bet kokius kilimėlius ar stalus, kurie stovės priešais sofą. Negana to, jei planuojate kabinti lentynas ant sienų, išmatuokite ir aukštį.

 

2. Išsirinkite kambariui tinkantį kampo tipą

 

Kuomet kambaryje jau esate pasirinkę tam tikrą dizainą, svarbu, jog kampas tilptų, derėtų ir atrodytų harmoningai. Galima rinktis jo pusę, ar net turintį miegamąjį mechanizmą. Plačiame asortimente neabejotinai rasite norimą variantą, kurį galite išsirinkti paspaudę ant šios nuorodos: www.magresbaldai.lt/baldai/minksti-kampai/.

 

Pateikiame populiariausių sofų tipų privalumus:

 

  • U formos minkštas kampas – tai baldas, kuris bene geriausiai užpildo didelę erdvę. Jis puikiai tinka didelėms šeimoms ir labai praverčia, kai patalpoje susirenka daug žmonių.

 

  • L formos minkštas kampas – šis baldas yra pakankamai didelis, kad ant jo tilptų visa šeima, tačiau pagal poreikį, gali lengvai būti pritaikomi ir mažesniuose kambariuose.

 

Taigi, įvertinus individualius poreikius, pakankamai lengva išsirinkti sau tinkamiausią baldą.

 

3. Kur geriausia statyti šį baldą?

 

Nemanykite, kad kampinė sofa privalo būti kambario kampe! Jei turite didelę, pavyzdžiui, svetainės, erdvę, šis baldas atrodys itin įdomiai ir patalpos viduryje. Be to, jis gali atlikti ir zonų atskyrimo funkciją. Čia svarbu tik atkreipti dėmesį, kokios formos sofa išsirinkote.

 

4. Nepamirškite aksesuarų!

 

Smagiausia dalis – sofos aksesuarai! Tinkamai parinktos detalės pagyvina kambario interjerą ir puikiai papildo pasirinkto kampo dizainą. Jei įsigijote neutralios spalvos sofą, kodėl gi nepasirinkus drąsesnių ir ryškesnių spalvų pagalvėles? Taip pat kampinę sofą galite derinti su kilimu ar jaukiu pledu tam, kad sukurtumėte harmoniją.

 

Minkštas kampas – tai jaukumo ir bendruomeniškumo simbolis. Kiekvieni namai yra jūsų ramybės ir poilsio oazė. Atkreipkite dėmesį į savo patalpos dydį, išsirinkite tinkamą formą, nuspręskite, kur statysite baltą, ir papildykite savo namų interjerą įdomiais, elegantiškais aksesuarais!

Komentarai
Kiti straipsniai