Penktadienis, 2024 m. kovo 29 d.

Grį­žo na­mo, į nau­ją dar­bo sri­tį

„Ap­su­kau ra­tą ir grį­žau na­mo, į man nau­ją dar­bo sri­tį – sa­vi­val­dą!“ – pir­ma­die­nį nau­jo­jo­je dar­bo vie­to­je – Plun­gės mies­to se­niū­ni­jo­je – sa­kė se­niū­nės pa­rei­gas už­ėmu­si bu­vu­si Plun­gės po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to vir­ši­nin­kė, o po to – Už­im­tu­mo tar­ny­bos Klai­pė­dos klien­tų ap­tar­na­vi­mo de­par­ta­men­to va­do­vė Dan­gi­ru­tė Jur­ku­vie­nė.

Nau­jo­ji va­do­vė tei­gė, kad pir­miau­sia per­žiū­rės su­tar­tis ir įvai­rius se­niū­ni­jos do­ku­men­tus.
Ka­dan­gi jau pa­va­sa­ris, reiks pa­si­rū­pin­ti mies­to va­ly­mo, šla­vi­mo, iš­muš­tų as­fal­to duo­bių as­fal­ta­vi­mo, krū­mų ir me­džių ge­nė­ji­mo or­ga­ni­za­vi­mo dar­bais, o bir­že­lio vi­du­ry­je lau­kia Plun­gės mies­to šven­tė, ku­riai taip pat bū­ti­na tin­ka­mai pa­si­ruoš­ti.
D. Jur­ku­vie­nė pa­žy­mė­jo, jog ger­bia dir­ban­čius, itin ver­ti­na mo­kan­čius sklan­džiai ir pa­slau­giai žmo­nes ap­tar­nau­ti dar­buo­to­jus, ne­to­le­ruo­ja al­ko­ho­lio.
„Įsi­vaiz­duo­ju, kad dar­bas se­niū­ni­jo­je že­miš­kas ir pa­pras­tas. Dirb­si­me, kad pa­da­ry­tu­me, o jei se­niū­ni­jo­je kam nors kas nors bus ne­aiš­ku, siųs­ki­te to­kį žmo­gų pas ma­ne, o ne į šo­ną“, – sa­kė D. Jur­ku­vie­nė.

Nuotraukoje: Mero sveikinimai naujai seniūnei.

Komentarai
Kiti straipsniai