Šeštadienis, 2024 m. balandžio 20 d.

Kokie mediniai baldai 2019 metais buvo perkamiausi?

Elektroninių parduotuvių statistika rodo, kad vis daugiau vartotojų perka baldus internetu. Tai geras ženklas visiems e-prekyboje dirbantiems verslams, kad būtina plėsti parduodamos produkcijos asortimentą. Mediniai baldai 2019 metais, kaip ir praėjusiais metais turėjo ženklų pakylimo laikotarpį. Prekyba augo, o tai įtakoja ir įvairesnių baldų modelių kūrimo procesą. Mediniai baldai ne vien parduodami Lietuvos rinkoje, nemaža dalis produkcijos iškeliauja į vakarų Europą.

Ką perka Lietuviai?

Dažniausiai perkamas medinis baldas tai stalas su kėdėmis. Universalus medinis baldas, kuris tinka tiek bute, name ar kaimo sodyboje. Vargu ar klientai supranta, kad mediniai baldai iš tiesų nėra gaminami iš grynos medienos. Dažnu atveju tai medžio drožlių plokštės, kuriose yra sveikatai kenksmingų klijų. Aišku, jeigu mokate nemažą sumą, tai didelė tikimybė, kad nusipirksite natūralaus medžio baldus. Specialistai rekomenduoja orientuotis į parduodamos produkcijos kainas, bei įvertinti pardavėjo patikimumą. Šiandien internete galima rasti daug forumų, kuriuose visi noriai dalinasi informacija apie pardavėją.

Kokia mediniai baldai geriausi?

Jeigu norėtumėte išskirti vienos rūšies baldus, tai faktas, kad geriausia pirkti natūralaus medžio baldus. Juk mediniai baldai 2019 metais taip pat buvo gausiai perkami, todėl iki metų pabaigos pardavėjai tikisi padidinti pardavimus. Tiems, kas galvoja įsigyti gerus medinius baldus rekomenduoja tai padaryti dar iki lapkričio mėnesio, nes numatomas ženklus kainų pokytis. Artėja didžiosios metų šventės, todėl kiekvienas vartotojas gaus kur kas didesnį produkcijos pasirinkimą ir aukščiausią kokybę. Kaip jau ne kartą minėjome baldai taip pat sėkmingai iškeliauja į kitas valstybes, o tai tik parodo, kad Lietuvoje gaminama produkcija yra vertinama. Siekiant didinti pardavimus pardavėjai kiekvienais metais siūlo įvairius baldų modelius, kuriami nauji baldai. Atsižvelgiama į klientų poreikius ir siūlomi modernūs mediniai baldai, kuriuos gali įsigyti praktiškai kiekvienas vartotojas.

Kas lemia produkcijos kainas?

Aišku, kad gamybos sąnaudos. Jeigu parduodami natūralaus medžio mediniai baldai, tai jų kainos gerokai didesnės už tarkime kitų medžiagų baldus. Tačiau natūralu, kad klientai nori kokybės ir renkasi tai, kas išlieka ne vienerius metus. Visi gali lengvai užsisakyti kokybiškus baldus ir taip išsirinkti geriausią variantą. Jeigu galvojate apie medinių baldų pirkimą tuomet įvertinkite jų kokybę ir užsisakykite tik žinomų gamintojų produkciją. Reikėtų nepamiršti, kad mediniai baldai tarnauja ne vienerius metus, todėl galima investuoti didesnę pinigų sumą, nes juos naudos ir jūsų vaikai.

Komentarai
Kiti straipsniai