Penktadienis, 2024 m. kovo 29 d.

Drama baigėsi – Neymaras liks Paryžiuje

Šią vasarą visas futbolo pasaulis akylai stebėjo vieno geriausių pastarųjų metų futbolininko Neymaro situaciją. Brazilas desperatiškai siekė palikti savo dabartinę komandą „Paris Saint Germain“.

Visgi kol kas jam teks likti Prancūzijos sostinėje. Transferų langas Europoje užsidarė, o paryžiečiai taip ir nesulaukė juos tenkinančio pasiūlymo už brangiausią pasaulio futbolininką.

Norėjo į Barseloną

Pats Neymaras troško grįžti į „Barcelona“ komandą. 2017-aisias būtent iš šios komandos jis išvyko į Paryžių motyvuodamas, jog nori naujų iššūkių, visgi akivaizdu, kad kiek žemesnis vietinio čempionato lygis įspūdžio brazilui nepadarė.

Žaidėjas pats gana viešai leido suprasti, kad norėtų sugrįžti į ankstesnį savo klubą, o pastarasis taip pat dėjo labai dideles pastangas dar kartą įsigyti brazilą. Be to, „Barcos“ šansus susigrąžinti puolėją geriausiai vertino ir lažybų bendrovės.

Už jį „Barcelona“ pateikė net 3 pasiūlymus ir galiausiai sandoris netgi galėjo įvykti, tačiau kortas sujautė Osumane‘as Dembele, kuris atsisakė tapti mainų dalimi.

Troško ir Madridas

Neymaras galėjo atsidurti ir Madrido „Real“ komandoje. Ši ekipa taip pat rodė didelį interesą įsigyti futbolininką. Užsienyje dažnai buvo atliekami statymai, kad futbolininkas atvyks būtent į Madridą.

Buvo skelbiama, kad PSG vadovai daug mieliau Neymarą parduotų būtent „Real“, tačiau smarkiai vasarą išlaidavusi Ispanijos sostinės ekipa taip pat negalėjo pateikti tokio pasiūlymo, kokio tikėjosi paryžiečiai.

Veiksmas kelsis į kitą vasarą

Faktas vienas – anksčiau ar vėliau Neymaras išvyks iš Paryžiaus. Greičiausiai tai nutiks jau kitą vasarą, todėl spėjama, kad Ispanijos grandai jau dabar ruošia įspūdingus pasiūlymus už futbolininką.

Kitą vasarą abi ekipos turės daugiau laisvų pinigų, tad realu, kad pusėms galiausiai pavyks susitarti.

Tuo tarpu dabar Neymarui teks ir toliau žaisti PSG. Tiesa, šį sezoną jis dar nerungtyniavo ir klausimas ar sugrįžti į pagrindinę sudėtį po konflikto su komanda bus labai lengva.

Komentarai
Kiti straipsniai