Penktadienis, 2024 m. balandžio 19 d.

Butų nuoma Nidoje ar didelė jų paklausa?

Nida pakankamai nedidelis miestelis, todėl natūralu, kad ir būsto pasiūla jame yra ribota. Tačiau šiltuoju metų laiku galite rasti nemažai skelbimų, kuriuose skelbiama apie nuomojamus butus, o kokia yra jų paklausa? Ar reikėtų iš anksto pasirūpinti būstu, ar tai galima padaryti ir paskutinėmis dienomis. Viskas priklauso nuo sezono laiko ir orų, vasaros metu dauguma būstų yra išnuomoti, aišku, galima kažką rasti ir paskutinę minutę, tačiau rizikuoti nevertėtų, kadangi tuomet pasirinkimas, tikėtina, bus labai nedidelis, o ir kaina gali būti pakankamai nemaža. Aišku, jeigu vykstate vasaros arba rudens pradžioje, kai nėra pats sezono įkarštis, tuomet galite ir lengviau bei pigiau išsinuomoti būstą.

Kur apsistoti Neringoje?

Nors šis miestas yra pakankamai nedidelis, tačiau jo paplūdimio ploto užtenka daugumai poilsiautojų, patogu ir tai, kad jis yra pailgas, todėl visi gali pasiskirstyti pakankamai nemažame ruože pajūrio. O ir apsistoti galima tikrai ne vienoje vietoje, yra kelios gyvenvietės. Butų nuoma Nidoje yra didžiausia ir ten lengviausiai galima rasti būstą, tačiau ir kaina už būstą ten gali būti gerokai didesnė, negu Preiloje arba Pervalkoje, kurios yra gerokai mažesnės gyvenvietės ir ten galėsite mėgautis tik jūra ir gamta, priešingai negu Nidoje, kur vyksta įvairūs renginiai ir ten susiburia daugiausia žmonių. Be to, ten galima aplankyti ir kopas, kurios yra išskirtinis gamtos darinys ir nelabai kur kitur Lietuvoje pavyks rasti kažką panašaus.

Kiek kainuoja butų nuoma Nidoje?

Kaina sąlyginai nėra maža, tačiau reikėtų nepamiršti, kad tai yra vienas iš prabangiausių Lietuvos kurortų ir dauguma ten apsilankiusiųjų teigia, jog vėl norėtų sugrįžti. Be to, viskas priklauso nuo to, kokį būstą pasirinksite. Galite užsisakyti viešbutį, galite nuomotis kambarį poilsinėje arba nuomoti butą. Reikėtų atsižvelgti į planuojamus išleisti finansus ir asmeninius poreikius. Kadangi kaina tarp šių variantų gali skirtis net keletą kartų. Jeigu nenorite nieko rūpintis ir finansinis aspektas nėra labai svarbus, tuomet galite rinktis ir viešbutį, tačiau kitu atveju, pavyzdžiui, jeigu vykstate su kompanija, patogesnis ir gerokai pigesnis pasirinkimas gali būti butas, kuriame visi kartu galėsite ir atostogauti.

Rekomenduojame: http://poilsisnida.lt

Komentarai
Kiti straipsniai