Ketvirtadienis, 2024 m. balandžio 25 d.

Mik­ro­au­to­bu­sas rė­žė­si BMW, su­ža­lo­ti du žmo­nės

Sek­ma­die­nio va­ka­rą, kai bu­vo sli­du, sni­go ir net vie­to­mis pus­tė, skau­di eis­mo ne­lai­mė įvy­ko ne­to­li Plun­gės, 54-aja­me ke­lio Ma­žei­kiai–Plun­gė–Tau­ra­gė ki­lo­met­re: su­si­dū­rė mik­ro­au­to­bu­sas „Ive­co Dai­ly“ ir BMW 520D.

Apie eis­mo įvy­kį spe­cia­lio­sioms tar­ny­boms bu­vo pra­neš­ta gruo­džio 16-osios va­ka­re, ne­tru­kus po 19 va­lan­dos.
Pir­mi­niais duo­me­ni­mis, ke­ly­je Ma­žei­kiai–Plun­gė–Tau­ra­gė, ne­to­li „Por­to“ vieš­bu­čio, au­to­mo­bi­lio „Ive­co Dai­ly“ vai­ruo­to­jas (gim. 1985 m.), esant ap­snig­tai ke­lio dan­gai bei blo­gam ma­to­mu­mui, ne­pa­si­rin­ko sau­gaus va­žia­vi­mo grei­čio, neat­si­žvel­gė į va­žia­vi­mo są­ly­gas ir ne­su­val­dęs trans­por­to prie­mo­nės, iš­va­žia­vo į prieš­prie­ši­nę eis­mo juos­tą ir tren­kė­si į prie­šais at­va­žia­vu­sį au­to­mo­bi­lį „BMW 530D“, ku­rią vai­ra­vo jau­nas vai­ki­nas (gim. 1996 m.).
Eis­mo įvy­kio me­tu su­si­ža­lo­jo „Ive­co Dai­ly“ vai­ruo­to­jas – jam diag­no­zuo­ti kak­lo, stu­bu­ro ir du­bens kau­lų lū­žiai, jis iš­vež­tas į vie­ną iš Klai­pė­dos li­go­ni­nių.
Su­ža­lo­ji­mų pa­ty­rė ir „BMW 530D“ ke­lei­vis (gim. 1984 m.) – jam diag­no­zuo­tas krū­ti­nės ląs­tos su­mu­ši­mas, ta­čiau jis po me­di­kų ap­žiū­ros iš­leis­tas gy­dy­tis am­bu­la­to­riš­kai.

Asociatyvi nuotr.

Komentarai
Kiti straipsniai