Penktadienis, 2024 m. kovo 29 d.

Kuo sidabras naudingas mūsų sveikatai?

Kasdien girdimos frazės apie tai, kad sveikatai yra didžiausias mūsų turtas, ne skambūs teiginiai, o tikrų tikriausia tiesa. Būtent dėl šio priežasties turime dėti kuo daugiau pastangų, kad išlaikytume kuo geresnę sveikatą. Tačiau, ar taip ir bus, priklausys tik nuo mūsų pačių. Svarbu pridurti, kad siekiant šio tikslo, puikiu pagalbininku gali tapti sidabras. Nuo seno teigiama, kad jis yra labai naudingas mūsų sveikatai. Niekas nepasikeitė ir iki šių dienų. Tad metas sužinoti, kuo šis puikiai atrodantis metas yra naudingas mūsų sveikatai.

 

Taurusis metalas ligų prevencijai

 

Svarbiausias organas – širdis, tad jo priežiūrai svarbu skirti  ypatingą dėmesį. Reikia akcentuoti, kad dauguma žmonių tai supranta, kaip tam tikrų maisto produktų atsisakymą ar apribojimą; kai kurių gaminių įtraukimą į savo valgiaraštį bei truputį sporto kasdien, o taip pat – daug gerų emocijų bei nuoširdaus juoko. Ir visa tai tikrai yra naudinga mūsų širdžiai, tačiau jos veiklą gali pagerinti ir kiti veiksniai. Ne išimtis yra ir sidabras. Moksliniai tyrimai liudija, kad sidabro dirbiniai teigiamai veikia širdies darbą.

Jei norime būtų sveiki bei gražūs, turime kaip įmanydami vengti visų ligų, tačiau tai gali būti įmanoma tik turint stiprų imunitetą. Daugelis žmonių galvoja, kad tai yra duotybė, tačiau iš tikrųjų tai mes patys esame atsakingi  savo imunitetą.  Pasirodo, jį galime sustiprinti ir naudodami sidabro gaminius.

Ne paslaptis, kad atsinaujinimas asocijuojasi su puikia sveikata. Be to, siekiant išsaugoti jaunystę, ši funkcija suvadina labai svarbų vaidmenį.  Reikia akcentuoti, kad būtent sidabras skatina atsinaujinimą: ląstelių regeneraciją, žaizdų gijimą. Taigi, nieko keista, kad tie žmonės, kurie turi sąlytį su sidabro gaminiais, atrodo  jauniau. Dar vienas geros sveikatos rodiklis yra nuolatinė, neišsenkanti energija. Šiandien ieškoma vis netikėtesnių bei įdomesnių būdų, kaip palaikyti energijos lygį, tačiau, ko gero, daugelis nežino, kad ir šiuo atveju mums padėti gali… sidabras.

Jei norime būti puikios sveikatos, tokiu atveju, svarbios yra ir geros emocijos, kuo jų daugiau, tuo geriau. Gerų emocijų suteikti gali sidabro gaminiai. Ar pamenate, paskutinį kartą, kai įsigijote sidabro papuošalų ar iš jo pagamintą prabangų meno kūrinį? Ko gero, gerų emocijų tikrai netrūko bent keletą dienų.

 

Apibendrinimas

Taigi, kaip matyti sidabras yra naudingas mūsų sveikatai dėl daugybės įvairių priežasčių. Jis gali ne tik sustiprinti imunitetą, bet ir pagerinti širdies veiklą, padėti išlaikyti jaunystę. Atsižvelgiant į tai belieka tik pridurti, kad turėtume kaip įmanoma labiau save apsupti sidabro gaminiais bei dirbiniais. Ne tik patys turėtumėte įsigyti sidabro dirbinių, bet ir dovanoti juos savo draugams,  pažįstamiems a kolegoms. Sidabro monetos, sidabro monetos su zodiako ženklais, sėkmės talismanai – visa tai gali praturtinti jūsų namus, ir, žinoma, atnešti daug naudos sveikatai.

Parengta pagal: http://www.gspinvestment.lt/produkto-kategorija/sidabras/

 

Daugiau: veido serumas

Komentarai
Kiti straipsniai