Ketvirtadienis, 2024 m. balandžio 25 d.

Se­na­mies­čio mo­kyk­lai va­do­vaus P. Za­kals­kis

Pra­ėju­sį ket­vir­ta­die­nį at­ran­kos ko­mi­si­ja (pir­mi­nin­kas – Plun­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės Švie­ti­mo, kul­tū­ros ir spor­to sky­riaus ve­dė­jas Gin­tau­tas Ri­mei­kis) įver­ti­no vie­nin­te­lio pre­ten­den­to į Plun­gės Se­na­mies­čio mo­kyk­los di­rek­to­rius – Pau­liaus Za­kals­kio – kom­pe­ten­ci­jas ir pa­si­ren­gi­mą už­im­ti šias pa­rei­gas.

Iki šiol Ša­tei­kių pa­grin­di­nei mo­kyk­lai va­do­va­vęs di­rek­to­rius pri­sta­tė va­do­va­vi­mo švie­ti­mo įstai­gai gai­res, ku­rio­se iš­dės­tė siū­ly­mus dėl mo­kyk­los veik­los (tiks­lų, pri­ori­te­tų, jų įgy­ven­di­ni­mo bū­dų ir kt.), taip pat – sa­vo nuo­sta­tas apie va­do­va­vi­mą ir va­do­vo vaid­me­nį, at­sa­kė į ko­mi­si­jos na­rių pa­teik­tus klau­si­mus.
Ko­mi­si­ja P. Za­kals­kiui sky­rė rei­kia­mą ba­lų skai­čių, kad ga­lė­tų už­im­ti Se­na­mies­čio mo­kyk­los va­do­vo pa­rei­gas.
Da­bar Sa­vi­val­dy­bė lauks Spe­cia­lių­jų ty­ri­mų tar­ny­bos pa­žy­mos apie kon­kur­so lai­mė­to­ją. Spren­di­mą dėl P. Za­kals­kio Sa­vi­val­dy­bės ta­ry­ba tu­rė­tų pri­im­ti per rug­sė­jo mė­ne­sio pa­bai­go­je nu­ma­ty­tą su­šauk­ti po­sė­dį, o dar­bą nau­ja­sis Se­na­mies­čio mo­kyk­los di­rek­to­rius tu­rė­tų pra­dė­ti nuo spa­lio 1 die­nos.
Tą pa­čią die­ną Sa­vi­val­dy­bės ta­ry­ba tu­rės pri­im­ti spren­di­mą ir dėl In­gos Lit­vi­nie­nės, lai­mė­ju­sios kon­kur­są ei­ti Aka­de­mi­ko Adol­fo Ju­cio pro­gim­na­zi­jos di­rek­to­rės pa­rei­gas.

Komentarai
Kiti straipsniai